У лікарнях Львова та області померло п'ять пацієнтів з коронавірусом, наймолодшому було 28 років

У лікарнях Львова та області померло п'ять пацієнтів з коронавірусом, наймолодшому було 28 років

Фото: Роман Балук

Загалом від часу карантину у місті й області зафіксовано понад 100 смертей від COVID-19.

У лікарнях Львова та області зафіксували ще п'ять летальних випадків від ускладнень, спричинених коронавірусом, наймолодшому померлому було 28 років.

Про це 16 червня повідомив офіційний телеграм-канал "Львів VS коронавірус".

"В області - 5 нових смертей від ускладнень, спричинених COVID-19... Чоловік, 1958 року народження, помер сьогодні, 16 червня. Був госпіталізований до обласної інфекційної лікарні 5 червня. Позитивний результат ПЛР-тесту отримали 8 червня. 80-річний чоловік помер учора, 15 червня. Був на лікуванні у 8-ій міській лікарні. Позитивний тест на коронавірус отримав 8 червня. 28-річний чоловік помер сьогодні, 16 червня. Був госпіталізований до Центру легеневого здоров'я. Позитивний тест на коронавірус отримав 6 червня. 83-річний чоловік був на лікуванні у 8-й міській лікарні. Тест, що підтвердив інфікування коронавірусом, отримали 14 червня. 79-річний чоловік помер у Стрийській центральній районній лікарні 15 червня. Позитивний результат ПЛР-тесту отримали сьогодні, посмертно. Щирі співчуття рідним та близьким...", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 16 червня МОЗ повідомило, що за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 666 осіб, 275 пацієнтів одужали, зафіксовано 11 летальних випадків. Загалом в країні вже 32 476 інфікованих.

666 нових випадків коронавірусу: у МОЗ оприлюднили нову статистику за добу

666 нових випадків коронавірусу: у МОЗ оприлюднили нову статистику за добу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація