У лікарні Чуднова спалах коронавірусу: недугу підхопили 28 медичних працівників

У лікарні Чуднова спалах коронавірусу: недугу підхопили 28 медичних працівників

Фото: УНІАН

Заклад працює в обмеженому режимі.

У Чуднові Житомирської області обмежили роботу лікарні через спалах коронавірусу: у закладі захворіли 28 медичних працівників.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на в.о. Чуднівського міського голови Сергія Костякова.

Своєю чергою, адміністрація закладу повідомляє, що лікарня працює в обмеженому режимі. Серед інфікованих є лікарі, медсестри, санітарки.

"Амбулаторно надаємо тільки невідкладну допомогу. Поліклініка зупинена, планові медогляди, профогляди і консультації всі відмінені. Денний стаціонар не працює. Стаціонарні відділення в принципі працюють усі, не закривалися, можливо, трохи обмежені, бо закриті два пости в терапії і хірургії, але вони працюють. Інфекційне та коронавірусне відділення працюють в повному об’ємі", повідомив директор КНП "Чуднівська ЦРЛ" Ігор Лукашенко. Він також перебуває на самоізоляції. 

Крім того, за десять днів недугу підхопили 78 мешканців району. Місцеві пов'язують такий спалах з святкуванням Дня міста, яке відбулося 12 вересня. Очільник населеного пункту заперечує.

Як повідомлялося, станом на 1 жовтня загалом в Україні виявили 213 028 випадків коронавірусу. Від початку пандемії померли 4193 людини. За останню добу зафіксували 4069 нових випадків. Кількість одужалих сягнула вже 94 443. 

За останню добу найбільша кількість випадків зареєстрована у Харківській області - 450, у Києві - 377, у Дніпропетровській області - 266, Одеській області - 260, Тернопільській області - 253, Львівській області - 240 та у Сумській області - 212.

Максим Степанов про вакцини від коронавірусу, тариф на ведення вагітності та доплати медикам

Максим Степанов про вакцини від коронавірусу, тариф на ведення вагітності та доплати медикам

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація