У лабораторії Волинської області коронавірус підхопили четверо працівників

У лабораторії Волинської області коронавірус підхопили четверо працівників

Фото: pixabay.com

У цій лабораторії не робили тести на коронавірус.

У Волинському лабораторному центрі коронавірус підтвердили у чотирьох працівників Любомльського відділу.

Про це розповіла завідувачка відділом Леся Ткачук у коментарі виданню "Українська правда".

"Перша особа захворіла в побуті. Перебіг хвороби був безсимптомним, працівниця ходила на роботу. Потім з'явилася хрипота і температура 37,2. Тест ПЦР показав позитивний результат. Оскільки у працівників близький контакт, то захворювання поширилося протягом тижня. Двоє людей шпиталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє - в самоізоляції. Важких випадків у нас немає", - розповіла вона.

За словами Ткачук, всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту - масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами. Колеги тих, хто захворіли, були обстежені ПЛР-тестами. Уже відомо, що 11 співробітників мають негативний результат, ще один тест - в роботі.

Вона додала, що в Любомльському міжрайонному відділі не проводять тестування на COVID-19. Працівники відправляють тести в Луцьк, до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області коронавірус виявили у трьох працівниць "Укрпошти", які розносили пенсії селянам.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація