У Києві зростає кількість зараження коронавірусом серед вчителів

У Києві зростає кількість зараження коронавірусом серед вчителів

Фото: Associated Press

Зараження COVID-19 виявили у кількох школах та ліцеї.

У Києві зростають випадки зараження коронавірусом серед вчителів у навчальних закладах.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко 19 травня. 

За його словами, упродовж тижня по одному випадку зараження COVID-19 виявили в школах № 270, № 212, № 282, № 235, № 197 та в ліцеї № 51.

"Там скрізь захворіли вчителі. У школі № 308 на коронавірус захворів завуч. Там усіх працівників, бо багато було контактних. відправили на самоізоляцію", - повідомив Кличко.

Мер також привітав скасування обов'язкового зовнішнього незалежного оцінювання. Рішення депутатів він назвав "виваженим рішенням".

"Я вдячний, що держава прислухалася до нашої позиції, і учням, які не збираються цього року вступати в українські вищі навчальні заклади, дозволили не складати ЗНО. Ті ж, хто вступатиме до вишів, матимуть змогу пройти зовнішнє незалежне оцінювання", - наголосив Кличко.

До слова, у Києві директорка школи знехтувала правилами безпеки і, маючи позитивний тест на коронавірус, не дотримувалися самоізоляції. Держспоживслужба міста звернулася до поліції щодо порушення проти директора кримінальної справи. 

Як повідомлялося, у Києві за добу знову зросла кількість інфікованих коронавірусом: зафіксовано 92 випадки зараження COVID-19. Напередодні було 58. Загалом у столиці 4176 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу

Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація