У Києві вже понад три тисячі випадків коронавірусу: спалах зафіксували в жіночому монастирі

У Києві вже понад три тисячі випадків коронавірусу: спалах зафіксували в жіночому монастирі

Фото: УНІАН

У Свято-Вознесенському Фролівському жіночому монастирі коронавірус за останніх кілька днів виявили загалом у 26 служительниць.

За минулу добу кількість випадків коронавірусу в Києві збільшилася на 58 людей. Загалом у столиці -  3043 випадків COVID-19.

Про це під час брифінгу 1 червня повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За добу захворіли: 41 жінка віком від 25 до 93 років, 13 чоловікiв віком від 23 до 61 року, дівчинка, якій 5 років та 3 хлопчики віком 7, 15 і 17 рокiв. Серед нових інфікованих 11 – медики. До лікарень столиці госпіталізували 4 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

За минулу добу в столиці від коронавірусу померли двоє людей. Усього за період пандемії – 68 летальних випадків. Одужали за добу 6 людей. Усього коронавірус подолали 654 мешканця столиці.

Як зазначається, найбільше випадків захворювання зафіксували за минулу добу в Подільському районі – 23 хворих. Кличко пояснив це спалахом захворювання у Свято-Вознесенському Фролівському жіночому монастирі. Там коронавірус за останніх кілька днів виявили загалом у 26 служительниць. З них за минулу добу – у 22. Протягом вихідних до лікарень столиці госпіталізували 8 монахинь.

Фото: Віталій Кличко/Тelegram

Нагадаємо, в Україні 1 червня зранку число інфікованих коронавірусом зросло до 24 012 осіб. За останню добу зафіксували 340 нових випадків. Кількість одужалих сягнула вже 9690.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація