У Києві від коронавірусу помер колишній очільник Деснянського району

У Києві від коронавірусу помер колишній очільник Деснянського району

У Києві від коронавірусу помер колишній очільник Деснянського району

Фото: Вечірній Київ

Анатолій Мокроусов помер від COVID-19 на 78-му році життя.

У Києві від коронавірусу помер колишній очільник Деснянського району.

Народний депутат трьох скликань, багатолітній очільник Деснянського району столиці Анатолій Мокроусов помер на 78-му році життя від COVID-19.

Про причину смерті повідомила колишня депутатка Київради Тетяна Меліхова у Facebook.

"Анатолій Олексійович присвятив своє життя служінню людям і залишив лише позитивні здобутки та хороші спогади у жителів лівобережних районів Києва", — написала вона.

 

Жахлива втрата! Обірвалося життя Мокроусова Анатолія Олексійовича - відомого політичного, державного і...

Опубліковано Меліховою Тетяною Іванівною Субота, 9 січня 2021 р.

У Деснянській райдержадміністрації висловили співчуття з приводу смерті Анатолія Мокроусова та нагадали, що з моменту створення Ватутінського району 1987 року, Анатолій Олексійович стояв біля джерел його розбудови.

"Завдяки його ініціативі та сприянню у районі було розширено житловий фонд та об’єкти соціальної інфраструктури – школи, дитячі садочки, поліклініки, заклади культури та спорту, створювалися комунальні підприємства", — розповіли у Деснянській РДА.

Анатолій Мокроусов народився 14 квітня 1943 року, закінчив Київський технологічний інститут легкої промисловості. Був першим секретарем Ватутінського райкому КПУ, головою райради, райвиконкому, представником президента у Ватутінському районі. З 1995 по 1998 рік — голова Ватутінської РДА. Після перейменування району у 2001 році Анатолій Мокроусов очолив Деснянську райдержадміністрацію. На цій посаді він пропрацював до 2002 року.

Згодом Меліхова повідомила, що від наслідків COVID-19 помер давній соратник Анатолія Мокроусова Іван Андрющенко. Він з 1988 року був першим головою виконкому Ватутінської райради.

 

Такі новини вибивають землю з-під ніг. Не можу усвідомити, що в один день пішли з життя двоє моїх друзів. ...

Опубліковано Меліховою Тетяною Іванівною Субота, 9 січня 2021 р.

Нагадаємо, особистий лікар Папи Римського Франциска Фабріціо Сокорсі помер від ускладнень, викликаних зараженням на COVID-19. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація