У Києві третій день поспіль зростає кількість хворих на коронавірус, за добу зафіксували рекорд смертей

У Києві третій день поспіль зростає кількість хворих на коронавірус, за добу зафіксували рекорд смертей

Фото: УНІАН

Станом на 5 червня в столиці вже 3292 підтверджених випадки захворювання на COVID-19.

У Києві за добу кількість людей, у яких лабораторно підтвердили коронавірус, збільшилася ще на 82 людини, із них 14 медиків та 7 дітей, померли 4 людини - це рекордна кількість для столиці від початку пандемії.

Про це 5 червня повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Друзі! Новини сьогодні – не оптимістичні. За минулу добу кількість мешканців Києва, в яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 82 людини. Серед них 14 медиків. Померли від коронавірусу 4 людини. Вперше у нас така кількість летальних випадків за добу. До лікарень столиці госпіталізували 16 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за добу 27 киян. Усього коронавірус подолали 876 мешканців столиці", - заявив Кличко.

Захворіли:

  • 47 жінок віком від 19 до 94 рокiв;
  • 28 чоловіків від 22 до 77 рокiв;
  • 5 дівчаток віком від 7 місяців до 14 років і 2 хлопчики, яким 9 та 10 років.

Найбільше випадків захворювання підтвердили у Дарницькому районі – 21, у Подільському – 13 та у Деснянському – 12 випадків.

Фото: Віталій Кличко/Тelegram

Мер Києва також зазначив, що захворювання на коронавірус виявили у директора столичної школи № 197. Держпродспоживслужба встановлює коло контактних осіб. Три школи, що очолюють директори, які контактували із хворою, є місцями проведення ЗНО з кількох предметів кожна.

Нагадаємо, МОЗ вранці 5 червня повідомило, що за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 553 людей, 330 пацієнтів одужали, зафіксовано 15 летальних випадків.

Різке зростання випадків коронавірусу в Україні зупинилося

Різке зростання випадків коронавірусу в Україні зупинилося

Повʼязані теми:

Наступна публікація