У Китаї зафіксували два нові випадки активної форми коронавірусу

У Китаї зафіксували два нові випадки активної форми коронавірусу

Фото: Associated Press

На лікуванні у КНР залишаються 165 "активних" пацієнтів із коронавірусом.

У середу, 9 вересня, материковий Китай повідомив, що зафіксував два нові випадки активної форми COVID-19. Також в країні зареєстрували ще 8 пацієнтів з безсимптомним перебігом захворювання.

Про це пише People's Daily, Chinа,

Усі "активні" пацієнти заразилися за кордоном. Водночас в адміністративному центрі Сіньцзян-Уйгурського автономного району Урумчі, де раніше зафіксували спалах COVID-19, вже кілька тижнів не виявляють жодного нового випадку інфікування.

Загалом у Китаї на лікуванні залишаються 165 пацієнтів із активною формою COVID-19, стан двох із них оцінюють як критичний

Від початку спалаху в країні на SARS-CoV-2 захворіли 85 146 людей. 4 634 пацієнти померли, тоді як понад 80 тисяч вже одужали та виписалися з медзакладів. 

Як повідомлялося, у Китаї дві фармацевтичні компанії Sinovac Biotech і Sinopharm на виставці в Пекіні представили зразки своїх потенційних вакцин від коронавірусу, які проходять третій етап клінічних випробувань. 

Раніше у NYT повідомили, що розвідка США нібито підозрює владу Уханя у приховуванні інформації про спалах COVID-19 від китайського уряду.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація