У Китаї підтвердили ще 23 випадки коронавірусу: хворі привезли інфекцію з-за кордону

У Китаї підтвердили ще 23 випадки коронавірусу: хворі привезли інфекцію з-за кордону

Фото: Associated Press

У п'ятницю Китай призупинив імпорт продукції від індійської компанії після виявлення COVID-19 на упаковці заморожених каракатиць.

У п'ятницю, 13 листопада, материковий Китай повідомив, що зафіксував вісім нових випадків активної форми COVID-19. Також в країні зареєстрували ще 15 пацієнтів із безсимптомним перебігом захворювання.

Про це пише People's Daily, Chinа.

Усі хворі привезли інфекцію з-за кордону. Загалом у Китаї на лікуванні залишаються 394 пацієнти із активною формою COVID-19, стан трьох із них оцінюють як критичний. 

Від початку спалаху в країні на SARS-CoV-2 захворіли 86 307 людей. 4 634 пацієнти померли, тоді як понад 81 тисяча вже одужала. 

Зазначається, що у п'ятницю Генеральна митна адміністрація Китаю призупинила імпорт продукції від індійської компанії Basu international. Відповідне рішення ухвалили після того, як зразки COVID-19 виявили на упаковці заморожених каракатиць.

Минулого тижня Китай заборонив в'їзд туристам із чотирьох країн: Бельгії, Філіппін, Великої Британії і Франції. 

Крім цього, правила в'їзду оновилися для громадян США, Чехії, Німеччини, Данії, Австралії, Сінгапуру і Японії. Їх зобов'язали до надання негативних тестів на коронавірус, а також тестів на антитіла, які мають бути зроблені не пізніше, ніж за 48 годин до польоту. 

Коронавірусна пандемія: Європа вдається до нових обмежень, аби зупинити COVID-19

Коронавірусна пандемія: Європа вдається до нових обмежень, аби зупинити COVID-19

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація