У Китаї розповіли про нові випадки коронавірусу, коли семеро пацієнтів перебувають у критичному стані

У Китаї розповіли про нові випадки коронавірусу, коли семеро пацієнтів перебувають у критичному стані

Фото: Associated Press

На лікуванні залишається 81 пацієнт з активною формою коронавірусу.

У вівторок, 26 травня, материковий Китай повідомив про сім нових випадків активної форми COVID-19

Усі новоспечені пацієнти нещодавно прибули з-за кордону. Про це повідомляє ТСН.ua із посиланням на дані Національної комісії з охорони здоров'я Китаю.

Водночас в КНР виявили ще 29 пацієнтів із новим коронавірусом, які не мають симптомів захворювання. 

Загалом у Китаї на лікуванні залишається 81 пацієнт з активною формою COVID-19: стан сімох хворих лікарі оцінюють як критичний. Ще 403 людини із новою коронавірусною інфекцією, які не мають симптомів захворювання, перебувають під медичним спостереженням.

Нових смертей від ускладнень недуги впродовж доби в КНР знову не зафіксували.

Загалом від початку спалаху в країні на COVID-19 захворіли 82 992 людини. 4 634 пацієнти померли, тоді як понад 78 тисяч вже одужали та виписалися з медзакладів. 

Як повідомлялося, вірусологічний інститут Китаю, який США підозрюють у витоку інфекції COVID-19, має три живі штами коронавірусу кажана, але жоден не відповідає новому світовому зараженню. Так стверджує директор центру. 

Раніше влада китайського міста Ухань перерахувала кількість померлих пацієнтів, збільшивши її приблизно на 50 відсотків. Згідно з новими даними, кількість жертв коронавірусу зросла на 1 290.

Нагадаємо, що влада Китаю зняла заборону на виїзд з багатомільйонного міста Ухань, де було зафіксовано перший випадок зараження новим коронавірусом та звідки почалося стрімке поширення інфекції. У перший день місто покинули понад 65 тисяч людей.

Як повідомлялося, у провінції Хубей відновили авіаперельоти, а в Ухані закрили побудовану за 10 днів модульну лікарню, призначену для лікування пацієнтів, хворих коронавірусом. 

Битва двох головних економік світу: як США та Китай використовують пандемію у власних інтересах 

Битва двох головних економік світу: як США та Китай використовують пандемію у власних інтересах 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація