У Харківській області карантин послаблюють: що зміниться та коли

У Харківській області карантин послаблюють: що зміниться та коли

Фото: ТСН

Містяни з нетерпінням чекали на відкриття метро.

У Харківській області карантин послаблюють. У самому Харкові трамваї, тролейбуси та маршрутки курсували і дотепер. Міська влада ні на день не призупиняла їхньої роботи. І щоб потрапити всередину, не треба було якихось спеціальних перепусток, як в інших містах.

А вже від завтра, 23 травня, у всій області запустять приміські та міжміські пасажирські перевезення. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так, в автобусах та маршрутках усі люди обов'язково мають бути в масках. Пасажирів пускатимуть лише на сидячі місця.

За два дні, у понеділок, нарешті запрацює харківська підземка. На це містяни чекали з нетерпінням. Потяги їздитимуть, як і раніше, але теж є певні вимоги і до пасажирів, і до працівників метрополітену.

"Це маски, це відповідні деззасоби будуть застосовуватись. І буде проводитися скрінінг. Кількість людей теж буде контролюватися. Таких скупчень, як раніше було, яке ми бачили - їх заборонено допускати. Санітарні лікарі будуть провадити певні рейди, щоб впевнитися в тому, що ці заходи виконані", - повідомив керівник Харківської ОДА Олексій Кучер.

Від 1 червня у Харкові та області відчиняться дитячі садки. Також відновлять роботу спортивні заклади, де можна буде проводити змагання. Але при тому, що там має збиратися не більше 50 людей. І це все без глядачів.

Послаблення карантину у регіонах: що змінюється у Львові, Дніпрі і Харкові  

Послаблення карантину у регіонах: що змінюється у Львові, Дніпрі і Харкові  

Нагадаємо, що метро в Харкові після запроваджених всеукраїнських обмежень у зв'язку з карантином знову розпочне свою роботу 25 травня о 5:30.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація