У голови МЗС Угорщини виявили коронавірус під час візиту до Таїланду

У голови МЗС Угорщини виявили коронавірус під час візиту до Таїланду

Фото: МЗС Угорщини

Симптомів коронавірусу в Сійярто немає.

Петер Сійярто, міністр закордонних справ Угорщини, заразився коронавірусом після робочого візиту до Камбоджі. Симптомів захворювання у нього немає.

Про це повідомило сьогодні, 4 листопада, угорське агентство hirado.hu.

Як передає агентство, угорського міністра ізолювали в госпіталі в Бангкоку, де він і отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Після цього його ушпиталили до лікарні.

Зазначається, що Сійярто прибув до Таїланду після офіційного візиту в Камбоджу. Міністра транспортують до Угорщини, де він буде лікуватиметься на ізоляції.

Міністр уточнив, що його дружина і діти здали тести на коронавірус. Аналізи показали негативний результат.

"Влада Таїланду була дуже правильною, подбали про мене, міністр охорони здоров'я відвідав мене в лікарні і встиг домовитися про поїздку додому, тому я їду в аеропорт, я ще можу сьогодні полетіти додому", - написав очільник МЗС Угорщини у Facebook.

Köszönöm az üzeneteket, az aggódást, az imákat. Maradjunk annyiban, hogy nem kívánom ezt a helyzetet senkinek. Remélem,...

Опубликовано Szijjártó Péter Среда, 4 ноября 2020 г.

Нагадаємо, раніше спалах коронавірусу трапився у польскому уряді. Так, на ізоляцію пішов прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, бо контактував з людиною, яка хворіє на коронавірус. Очільник польського Міністерства оборони Маріуш Блащак пішов на самоізоляцію і тимчасово працював з дому, бо контактував із генералом Ярославом Громадзіньским, у якого підтвердили зараження коронавірусом. Також COVID-19 виявили у нового польського міністра освіти і науки та міністра навколишнього середовища. Коронавірусом захворів і президент Польщі Анджей Дуда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація