У Франції, де діє суворий карантин, зафіксували понад 58 тисяч нових випадків коронавірусу

У Франції, де діє суворий карантин, зафіксували понад 58 тисяч нових випадків коронавірусу

Фото: Associated Press

Стрибок заражень фіксують і в Італії.

Рекордні понад 58 тисяч нових випадків коронавірусу виявили у Франції – це попри те, що у країні уже діє найжорсткіший у Європі карантин.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Через збільшення кількості інфікованих COVID-19 тамтешній уряд вирішив запровадити ще суворіші обмеження: від 6 листопада від 22:00 ресторанам заборонено працювати навинос. Це пояснюють тим, що біля закладів в очікуванні замовлення збирається значна кількість людей.

Стрибок заражень фіксують і в Італії. Крім того, в країні збільшується кількість смертей від ускладнень коронавірусу. Минулої доби померло майже пів тисячі людей. Востаннє таке було ще у травні. Слід зауважити, що в Італії діє комендантська година та обмежене пересування між регіонами.

Франція запроваджує ще суворіші обмеження, а Кіпр - обов’язковий масковий режим

Франція запроваджує ще суворіші обмеження, а Кіпр - обов’язковий масковий режим

Від сьогодні обов’язковий масковий режим, зокрема, і для дітей, старших 12 років запроваджує Кіпр. На острові також оголосили комендантську годину. Обмеження діятимуть до середини листопада. Утім, якщо кількість нових випадків COVID-19 зростатиме, то їх подовжать до середини січня.

Як повідомлялося, напередодні у світі померла рекордна кількість пацієнтів з коронавірусом COVID-19 - це 9067 людини. Від початку пандемії від ускладнень COVID-19 померли понад 1,22 млн хворих. Як свідчать дані Університету Джонса Гопкінса, число випадків захворювання коронавірус в світі досягла 48 млн. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація