У Донецькій області розповіли про нові випадки коронавірусу: серед інфікованих 9-річна дитина

У Донецькій області розповіли про нові випадки коронавірусу: серед інфікованих 9-річна дитина

Фото: УНІАН

Від нової коронавірусної інфекції одужали ще троє медпрацівників.

У середу, 6 травня, у Донецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще трьох людей.

Два випадки зараження зафіксували у Маріуполі, а ще один - у Костянтинівці. Про це повідомив очільник Донецької області Павло Кириленко.

"Серед маріупольців з позитивним результатом на COVID-19 - дев'ятирічна дитина з родини раніше інфікованого, а також 63-річна пенсіонерка з кола контактних осіб по Обласній лікарні інтенсивного лікування", - уточнив посадовець. 

У Костянтинівці ж, за словами Кириленка, коронавірусну хворобу діагностували у 54-річної жінки, яка на початку травня повернулася з Росії та, крім того, контактувала з особою, у якої також підтверджена наявність COVID-19.

Також зазначається, що від нової коронавірусної інфекції одужали ще троє медпрацівників. "Це фельдшерка швидкої допомоги з Маріуполя, а також медсестра та санітарка з Бахмуту", - зазначив голова облдержадміністрації.

Від початку спалаху на Донеччині нову коронавірусну інфекцію підхопили 89 людей. 17 пацієнтів вже одужали та виписалися з медзакладів, тоді як троє померли від ускладнень нової хвороби.

"Загалом ситуація із захворюваністю на COVID-19 на Донеччині контрольована - карантинні заходи дають свої результати", - наголосив очільник ОДА.

Нагадаємо, що 4 травня в Донецькій області зафіксували дві смерті від нового коронавірусу. 

Три медпрацівники одужали протягом цієї доби - отримали по другому негативному результату ПЛР-дослідження на COVID-19....

Опубліковано Павлом Кириленком Середа, 6 травня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація