У Чернівецькій області зафіксували понад пів сотні нових випадків коронавірусу, один з яких - летальний

У Чернівецькій області зафіксували понад пів сотні нових випадків коронавірусу, один з яких - летальний

Фото: Associated Press

Кількість випадків інфікування на Буковині сягнула 5 692.

Увечері понеділка, 27 липня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 58 людей,  тоді як лабораторний центр опрацював 470 зразків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук.

Водночас впродовж доби на Буковині від нового захворювання одужали 85 пацієнтів.

За даними Чернівецької ОДА, в області зафіксували ще один летальний випадок, пов'язаний з COVID-19. У Сокирянській ЦРЛ помер 63-річний чоловік, який також мав правобічну пневмонію та важку форму цукрового діабету.

Станом на 27 липня у буковинських лікарнях перебувають 269 людей. У 122 пацієнтів підтвердили коронавірус. Стан 28 хворих медики оцінюють як важкий. "З них у реанімаціях - 22, на апаратах штучної вентиляції легень - 0", - розповіли в облдержадміністрації.

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 5 692 людини. Серед них 215 пацієнтів померли від ускладнень захворювання, тоді як 4 170 - одужали

Нагадаємо, що у Чернівецькій області дозволили відкрити дитячі садки від 3 серпня, а цього тижня мобільні групи будуть перевіряти готовність закладів до відкриття. 

Як повідомлялося, у Чернівцях дозволили роботу закладів культури з наповненістю не більш ніж 50% стаціонарних розміщених місць, тоді як нічні клуби та заклади громадського харчування тепер можуть працювати до 23:00.

Коронавірус в Україні: за останню добу зафіксували 807 нових випадків інфікування

Коронавірус в Україні: за останню добу зафіксували 807 нових випадків інфікування

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація