У Чернівецькій області новим коронавірусом заразилися ще пів сотні людей: недуга забрала вже 81 життя

У Чернівецькій області новим коронавірусом заразилися ще пів сотні людей: недуга забрала вже 81 життя

Фото: Фотограф Максим Козменко

Водночас, від нової коронавірусної інфекції на Буковині одужали 356 людей.

У неділю, 10 травня, у Чернівецькій області повідомили про ще 56 випадків COVID-19. Зокрема, 23 хворих зафіксували у Чернівцях.

Водночас, від нової коронавірусної інфекції на Буковині одужали вже 356 людей. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

"ПЛР-тести сьогодні показали двічі негативний результат 21 буковинцю", - зазначив посадовець.

Також відомо, що впродовж минулої доби у медзакладах Чернівецької області померли 5 пацієнтів, у трьох з яких підтверджений COVID-19. 

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 2 324 людини. З них 81 пацієнт помер від ускладнень захворювання.

Раніше Осачук повідомляв, що із 12 травня у Чернівецькій області планують відкрити для прогулянок парки та сквери. Однак, атракціони та дитячі майданчики залишаться закритими. Також запрацюють магазини непродовольчих товарів, речові ринки, майстерні з ремонту одягу та хімчистки.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області медики просять про допомогу, поки люди майже відмовились від масок. Так, у лікарнях не вистачає ліжко-місць, а місцеві медики зізнаються, що працюють на межі людських можливостей. 

Як повідомлялося, на Буковині серед інфікованих коронавірусом є 330 медичних працівників. Четверо з них померли від ускладнень захворювання. 

У Чернівецькій області одужали 356 осіб! ПЛР-тести сьогодні показали двічі негативний результат 21 буковинцю....

Опубліковано Сергій Осачук Неділя, 10 травня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація