У Чернівецькій області кількість випадків зараження коронавірусом наближається до чотирьох тисяч

У Чернівецькій області кількість випадків зараження коронавірусом наближається до чотирьох тисяч

Фото: Фотограф Максим Козменко

163 пацієнти померли від ускладнень захворювання.

Увечері чеверга, 11 червня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 38 людей.

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 402 нові зразки, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

Також від нової коронавірусної інфекції одужали ще 23 пацієнти. "Вони двічі отримали негативний результат тестів", - зазначив посадовець.

Він також додав, що у квітні буковинські медзаклади, які надавали допомогу хворим на коронавірус, отримали понад 69 мільйонів гривень.

Водночас за даними Чернівецької ОДА від 11 червня, в області зафіксували ще два летальні випадки. Зокрема, від ускладнень нової інфекції помер 51-річний чернівчанин, який мав важке супутнє захворювання печінки. 

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 3 836 людей. Серед них 163 пацієнти померли від ускладнень захворювання, тоді як 1 209 - одужали

Через високий рівень інцидентності Київ та ще сім областей, серед яких Чернівецька, все ще не готові до послаблення карантину. 

На Буковині сьогодні, 11 червня, офіційно підтверджено ще 38 випадків зараження коронавірусом. Лабораторний центр...

Опубліковано Сергій Осачук Четвер, 11 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація