У Броварах спалах коронавірусу стався у дитячому садку: інфікувалися 9 дітей та 3 дорослих

У Броварах спалах коронавірусу стався у дитячому садку: інфікувалися 9 дітей та 3 дорослих

Фото: Ігор Сапожко/Facebook

Двоє дітей госпіталізовані до лікарні.

У Броварах у дошкільному навчальному закладі "Калинка" виявили спалах коронавірусу: там захворіли 9 дітей та 3 дорослих після контактування з інфікованою раніше вихователькою.

Про це 8 червня повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко у Facebook.

"Хочу проінформувати, що зранку в суботу (6 червня) були відібрані зразки для проведення ПЛР-аналізу у всіх працівників закладу та дітей, які контактували з вихователькою, що захворіла на коронавірус. За результатами дослідження тести на COVID-19 у 9 дітей та 3 дорослих виявились позитивними. Двоє дітей госпіталізовані до дитячої обласної лікарні в місті Боярка, інші захворілі лікуються амбулаторно", - написав мер.

Він також зазначив, що наразі заклад закритий на обсервацію, всі працівники закладу та батьки вихованців, які від 1 червня відвідували садочок, перебувають на самоізоляції під контролем сімейних лікарів. Інші дошкільні заклади продовжать працювати з дотриманням санітарно-епідемічних вимог.

Нагадаємо, що у Вінниці через спалах коронавірусу на карантин закрили центральний РАЦС. Зазначається, що там наразі COVID-19 підтвердився у трьох співробітників, а результати тестів ще частини колективу очікують сьогодні, 8 червня. 

У МОЗ кажуть про небезпеку другої хвилі епідемії коронавірусу

У МОЗ кажуть про небезпеку другої хвилі епідемії коронавірусу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація