"Тривожний антирекорд": голова Одеської ОДА повідомив про стрибок захворюваності коронавірусом

"Тривожний антирекорд": голова Одеської ОДА повідомив про стрибок захворюваності коронавірусом

Фото: УНІАН

Загальна кількість підтверджених випадків у регіоні становить 1466, "активних" - 50%.

У Одеській області зафіксували значний стрибок захворюваності та новий антирекорд. Так за минулу добу коронавірус виявили у 95 осіб, що на 10% більше за пік захворюваності, який був на початку травня.

Про це вранці 25 червня повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций.

"Значний стрибок захворюваності та тривожний антирекорд зафіксував ДУ "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України". Як ви знаєте, за останній тиждень кількість нових випадків збільшилася вдвоє, в порівнянні з попереднім. Щодня лабораторія підтверджувала діагноз у понад 30 пацієнтів. Епідеміологи увесь цей час закликали населення дотримуватися простих санітарних правил: носити маски, частіше мити руки, уникати місць великого скупчення людей. Але, на жаль, не всі дослухалися до порад та рекомендацій МОЗ. Тож за минулу добу маємо 95 нових випадків. Цей антирекорд на 10% більший за пік захворюваності, який був на початку травня!", - написав він у Facebook.

Голова ОДА зазначив, що переважну більшість (39 випадків) зафіксовано у Болградському районі, є чимало з Одеси (15), Ізмаїльського (16), Овідіопольського (6) районів.

Значний стрибок захворюваності та тривожний антирекорд зафіксував ДУ "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України"....

Опубліковано Максимом Куцим Середа, 24 червня 2020 р.

Нагадаємо, 25 червня МОЗ повідомило, що в Україні знову рекордна кількість людей захворіла на COVID-19. За минулу добу коронавірус виявили у 994 осіб, зафіксовано 16 летальних випадків, 349 пацієнтів одужали.

Різке збільшення хворих на коронавірус в Україні – Секретні матеріали

Різке збільшення хворих на коронавірус в Україні – Секретні матеріали

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація