Тримісячний син акторки "Гаррі Поттера" підхопив новий штам коронавірусу

Тримісячний син акторки "Гаррі Поттера" підхопив новий штам коронавірусу

Фото: Associated Press

Акторка Джессі Кейв перебуває в лікарні з крихітним сином.

Британська акторка Джессі Кейв, яка нещодавно втретє стала мамою, поділилася невтішною звісткою.

На сторінці в Instagram знаменитість, яка прославилася за роллю Лаванди Браун у фільмі "Гаррі Поттер і напівкровний принц", написала, що її тримісячний син підхопив новий штам коронавірусу. Кейв запостила знімок, на якому крихітний малюк лежить в лікарняному ліжечку, поки вона дивиться виступ прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона.

Фото: instagram.com/jessiecave

Я дивилася новини про карантин в ізольованій палаті лікарні. Бідна дитина заражена вірусом. З ним все в гаразд. Цей штам дуже потужний і заразний, тому я сподіваюся, що люди проявлять особливу обережність в найближчі тижні. Будь ласка, побажайте малюку якнайшвидшого одужання. Зараз він важить 4 кіло, так що він сильніший і більший хлопчик, ніж був, коли ми востаннє були в лікарняній палаті (і голка увійшла йому в руку з більш гучними і потужними криками). Любові і найкращих побажань усім

написала акторка

Крім того, Джессі зізналася, що їй не хотілося таким способом починати новий рік, а також не хотілося повертатися до лікарні після травматичних пологів.

У коментарях фани висловили свої співчуття та побажали малюку швидкого одужання.

Нагадаємо, раніше Джессі Кейв приголомшила зізнанням, що її зґвалтували у 14 років. Ґвалтівником акторки був її тренер з тенісу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація