Трамп поділився планами щодо своєї вакцинації від коронавірусу

Трамп поділився планами щодо своєї вакцинації від коронавірусу

Фото: Associated Press

Трамп запевнив, що обов'язково зробить щеплення від коронавірусу, але пізніше.

Президент США Дональд Трамп наразі не планує вакцинуватися від коронавірусу. Щеплення від COVID-19 в першу чергу нібито не отримають і посадовці Білого дому.

Про це заявив Трамп у своємуTwitter.

За його словами, він готовий вакцинуватися, але зробить це у відповідний час. Втім, який саме період Трамп має на увазі, він не вказує. До словами, раніше Трамп перехворів коронавірусом, тому деякий час у нього повинні бути антитіла.

"Люди, які працюють в Білому домі, повинні отримати доступ до вакцини дещо пізніше в межах програми (вакцинації населення країни. - Ред.), якщо в цьому немає особливої необхідності. Я попросив, щоб ця поправка була зроблена. Я не планую робити щеплення, але сподіваюся зробити це у відповідний час", - написав він.

Нагадаємо, раніше Bloomberg з посиланням на джерела повідомило, що Дональд Трамп і високопоставлені американські офіційні особи з його оточення незабаром зможуть отримати щеплення від коронавірусу. За інформацією ЗМІ, для цього будуть використовувати вакцину від компаній Pfizer і BioNTech.  

Як повідомлялося, 14 грудня в США стартує масова вакцинація населення від COVID-19. Поки вакцина від Pfizer і BioNTech отримала дозвіл на застосування в США. Скоро такий дозвіл може отримати й вакцина компанії Moderna.  

У США дозволили щеплення від COVID-19, а у ЄС досі розглядають документи на реєстрацію вакцин

У США дозволили щеплення від COVID-19, а у ЄС досі розглядають документи на реєстрацію вакцин

Повʼязані теми:

Наступна публікація