Студентів-медиків хочуть залучити до лікування хворих на COVID-19 у Тернопільській області

Студентів-медиків хочуть залучити до лікування хворих на COVID-19 у Тернопільській області

Фото: Галас

Чиновники області просять медичний університет ім. І. Горбачевського залучити студентів допомагати інфікованим пацієнтам.

Чиновники Тернопільської обласної держадміністрації хочуть залучити студентів-медиків та інтернів до лікування людей, які інфікувались новим коронавірусом. Таке рішення прийняли у Тернопільській облдержадміністрації під час спільної наради з керівниками райдержадміністрацій, пише місцеве видання "Тернополяни".

"Прийняли рішення звернутися до Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського з проханням залучити для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 лікарів-інтернів та студентів медуніверситету", – цитує видання слова голови ОДА Володимира Труша.

У Тернопільському національному медичному університеті ім. І. Горбачевського ТСН.ua повідомили, що звернення від ОДА ще не отримували. Тому, чи будуть залучати студентів-медиків до допомоги хворим на COVID-19, в медуніверситеті вирішуватимуть після надходження офіційного листа.

Нагадаємо, раніше в Тернопільській ОДА заявили, що ситуація із захвоpюванням на COVID-19 в області залишаєтьcя cкладною.

За минулу добу на Тернопільщині підтверджено 242 випадків зараження коронавірусом. Також зареєстровано три летальних випадки.

Станом на 3 вересня в Тернопільській області за результатами досліджень від початку пандемії лабораторно підтвердили 6624 випадки інфікування коронавірусом, з них 78 летальних. Видужали 3200 осіб.

Побили всі антирекорди: 2495 нових хворих на коронавірус та 51 смерть станом на 2 вересня

Побили всі антирекорди: 2495 нових хворих на коронавірус та 51 смерть станом на 2 вересня

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація