Степанов розповів, чи можуть знову закрити метро

Степанов розповів, чи можуть знову закрити метро

Фото: УНІАН

Все буде залежати від епідеміологічної ситуації.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, чи можуть закрити метро у Києві через різке збільшення кількості хворих на коронавірус. За його словами, в МОЗ є чіткі критерії щодо посилення карантину. Про це він заявив журналістам під Радою.

Міністр зазначив, що Україна живе в умовах адаптивного карантину і є чіткі критерії, за якими посилюють карантин, зокрема в Києві.

"В залежності від розвитку ситуації, всі дії будуть достатньо розумні і всі наші рекомендації... зокрема регіональні", - заявив він.

Як відомо, метро у Києві не працювало перші місяці карантину. В травні мер столиці попросив Кабінет міністрів дозволити роботу метрополітену від 25 травня.

У відповідь у МОЗ повідомили, що не бачать проблеми у відкритті метро при дотриманні вимог епідеміологів. І 25 травня метрополітен відновив роботу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві суд оштрафував пасажира, який їхав у метрополітені без маски, порушуючи встановленні карантинні обмеження. Ця особа сплатила 17 тисяч гривень штрафу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація