Стало відомо, у яких регіонах медики найчастіше хворіли на коронавірус

Стало відомо, у яких регіонах медики найчастіше хворіли на коронавірус

Фото: УНІАН

У липні у структурі виробничого травматизму галузь охорони здоров’я становила 43%.

Найбільша кількість зараження новим коронавірусом COVID-19 серед медиків зафіксована у Львівській області. Там інфікувалося 1 518 медпрацівників, що становить понад 17% від усіх випадків захворювання медиків на COVID-19 в Україні. 

Про це повідомляє Фонд соціального страхування України у Telegram.

"З початку пандемії Фондом соціального страхування України отримано 8 784 повідомлення про клінічно підтверджені випадки гострого професійного захворювання медичних і інших працівників внаслідок зараження коронавірусною інфекцією", - йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість повідомлень зареєстрована у Львівській області – 1 518 випадків, що становить 17,3% від усіх повідомлень про випадки захворювання медиків на COVID-19 внаслідок виконання посадових обов’язків.  

У Києві отримано 808 повідомлень, у Рівненській області – 804, Закарпатській – 653, Чернівецькій – 578, Волинській  – 547.

"Станом на сьогодні розслідування завершено щодо 2 049 випадків, 783 з них визнані пов'язаними з виробництвом, зокрема дев'ятнадцять – смертельні", - зазначають у ФССУ.

У липні 2020 року у структурі виробничого травматизму галузь охорони здоров’я становила 43% від усіх виробничих нещасних випадків, з них 39,5% припадають на випадки захворювання на COVID-19.

Нагадаємо, у понеділок, 31 серпня, в Україні зафіксували 2 141 новий випадок COVID-19, 30 смертей та 380 людей, які одужали.

Журналіст ТСН поділився історією боротьби з коронавірусом

Журналіст ТСН поділився історією боротьби з коронавірусом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація