США збільшили розмір допомоги Україні на боротьбу проти коронавірусу

США збільшили розмір допомоги Україні на боротьбу проти коронавірусу

Фото: Associated Press

За інформацією, це фінансування допоможе запобігти поширенню COVID-19 в країні.

Сполучені Штати Америки збільшили допомогу Україні на боротьбу та подолання наслідків пандемії COVID-19. Вони додатково нададуть 1,8 млн доларів.

Про це у Facebook повідомило Посольство США в Україні.

"На початку цього місяця США оголосили про збільшення фінансування, пов`язаного з COVID-19 для України, з 15,5 мільйонів доларів до майже 17,3 мільйона доларів. Ця нова порція фінансування майже на 1,8 мільйона доларів США спрямована на підтримку діяльності Міжнародної організації з міграції (МОМ) на сході України, допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям населення, ураженого конфліктом", - йдеться в повідомленні.

США продовжують підтримувати Україну у боротьбі з пандемією COVID-19 та її наслідками. На початку цього місяця США...

Опубліковано U.S. Embassy Kyiv Ukraine Вівторок, 14 липня 2020 р.

За інформацією, це фінансування МОМ допоможе запобігти поширенню COVID-19 шляхом надання гуманітарної допомоги, підтримки місць для проходження ізоляції та центрів лікування, програм охорони здоров`я, гігієни тощо.

195 тисяч інфікованих за добу - у світі не вщухає пандемія коронавірусу

195 тисяч інфікованих за добу - у світі не вщухає пандемія коронавірусу

Раніше повідомлялося, що у світі кількість випадків зараження новим типом коронавірусу COVID-19 перевищила позначку 13 мільйонів. Зокрема, станом на 04:00 за київським часом вівторка, 14 липня, відомо про 13 061 792 пацієнтів, які підхопили нову інфекцію. Зазначається, що 571 840 із них померли від ускладнень захворювання, тоді як 7 221 190 - вилікувалися.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація