Спалах коронавірусу в Китаї: у Пекіні скасували майже 70% авіарейсів

Спалах коронавірусу в Китаї: у Пекіні скасували майже 70% авіарейсів

Фото: Associated Press

За останні п'ять днів у місті виявили понад 100 випадків COVID-19

У Пекіні скасував 1 255 авіарейсів з двох основних аеропортів міста після збільшення кількості випадків коронавірусу за останні 24 години.

Про це повідомляє Associated Press.

Зазначається, що майже 70% рейсів з міжнародного аеропорту "Пекін Столиця" та міжнародного аеропорту "Пекін Дакінг" були скасовані. Слід зауважити, що 17 червня влада Пекіна підвищила рівень сповіщення з рівня третього до рівня два. Слід зауважити, що найвищий рівень оповіщення - рівень один.

До слова, у Пекіні оголосили жорсткий карантин після того, як у столиці зафіксували понад 137 нових випадків передачі місцевого коронавірусу за останні п’ять днів.

Від початку спалаху в країні на коронавірусу в Китаї захворіли понад 83 тисячі людей. Майже 4,7 тисяч пацієнтів померли. Понад 78 тисяч вже одужали та виписалися з медзакладів.

Як повідомлялося, COVID-19 вперше з'явився в Китаї наприкінці минулого року. Від того часу коронавірус поширився у всьому світу. Зафіксовано понад 8,1 мільйона підтверджених випадків і щонайменше 443 тисячі смертей, згідно з даними, проведеними університетом Джона Хопкінса.

Новий спалах коронавірусу в Пекіні: чи варто боятися другої хвилі у світі

Новий спалах коронавірусу в Пекіні: чи варто боятися другої хвилі у світі

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація