Ситуація з COVID-19 в Молдові продовжує погіршуватися: зафіксовано новий антирекорд

Ситуація з COVID-19 в Молдові продовжує погіршуватися: зафіксовано новий антирекорд

Фото: Associated Press

868 осіб заразилися за добу.

Загальна кількість випадків заражень коронавірусіом в Молдові перевищило 50 тисяч.

Про це свідчать дані міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту республіки, — пише "Інтерфакс".

Також зареєстрований новий антирекорд за кількістю випадків зараження за одну добу — 868 випадків. Це на 82 випадків більше, ніж колишній антирекорд, який був зареєстрований в минулу середу.

У республіці налічується 11 815 активних випадків COVID-19, з них 592 особи знаходяться у важкому стані, у тому числі 37 підключені до апарату штучної вентиляції легенів. Ще 1 418 осіб перебувають в стані середньої тяжкості. Згідно з повідомленням, за добу померли 15 людей з діагнозом COVID-19. Загальна кількість померлих від COVID-19 зараз складає 1 279 осіб.

Минулого тижня в Молдові був встановлений антирекорд за кількістю зареєстрованих нових випадків зараження COVID-19. Згідно з офіційними даними Міністерства охорони здоров'я, за тиждень було зареєстровано 3 618 випадків. Попередній антирекорд був встановлений в період 17-23 серпня.

Ситуація з COVID-19 в Молдові продовжує погіршуватися. Республіка займає перше місце в Європі за кількістю активних випадків на 100 тис. Населення.

Але молдавська влада зняла майже всі введені обмеження: дозволені навіть весілля, хрестини та інші заходи, за умови участі не більше 50 осіб та дотримання заходів безпеки.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація