Секс на карантині: Амстердам закриває вулиці у кварталі червоних ліхтарів через натовп

Секс на карантині: Амстердам закриває вулиці у кварталі червоних ліхтарів через натовп

Фото: Associated Press

Вулиці закривають через недотримання туристами соціальної дистанції.

В Амстердамі в суботу, 18 липня, ввечері було тимчасово закрито рух пішоходів декількома вулицями у так званому кварталі червоних ліхтарів. Причиною стали натовпи людей, які не дотримувалися соціальної дистанції, перебуваючи у цьому районі.

"Не приходьте до кварталу червоних ліхтарів. Він переповнений. Декілька вулиць тимчасово закриті", - зазначається в повідомленні влади міста в Twitter.

Перед цим влада міста повідомила про те, що у нещодавно відкритому кварталі червоних ліхтарів буде запроваджена низка заходів для того, аби забезпечити дотримання відвідувачами соціальної дистанції і уникнути нового спалаху COVID-19. Зокрема, для розподілу потоків людей у районі буде залучено 40 "контролерів трафіку", а по п'ятницях та суботах від шостої вечора деякі вулиці будуть відкриті лише для одностороннього руху пішоходів.

Утім, ці заходи стримування коронавірусу не спрацювали вже першого ж дня від часу запровадження, і влада Амстердама була змушена перекрити у суботу деякі вулиці. Про можливість такого кроку, якщо ситуація вийде з-під контролю, також попереджалося.

Борделі у центрі Амстердама знову відкрили свої двері для відвідувачів від 1 липня. Рішення уряду дозволило працівникам і працівницям секс-індустрії знову працювати без обмежень. До запровадження карантинних заходів його відвідували близько 35 тисяч туристів на день. Утім, від середини березня заклади у кварталі було закрито.

Нагадаємо, що уряд Амстердама планує перенести частину кварталу червоних ліхтарів до комплексу "Еротичний центр". В ньому будуть спеціальні кімнати, кафе, спортивний клуб, салон краси, солярій та театр.

У кварталі "червоних ліхтарів" секс-працівникам радять уникати поцілунків з клієнтами

У кварталі "червоних ліхтарів" секс-працівникам радять уникати поцілунків з клієнтами

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація