Росія побила одразу чотири рекорди з коронавірусу

Росія побила одразу чотири рекорди з коронавірусу

Фото: Associated Press

Від початку пандемії SARS-CoV-2 "підхопили" понад два мільйони росіян.

У суботу, 21 листопада, в Росії повідомили про одразу чотири рекордні показники, пов'язані з пандемією COVID-19.

Про це із посиланням на дані оперативного штабу пише "Інтерфакс".

Так, добовий приріст нових хворих на коронавірусну інфекцію в РФ становить 24 822 випадки у 85 регіонах, що є найвищим показником від початку пандемії.

Водночас від ускладнень COVID-19 впродовж доби померли рекордні 467 хворих, а виписався з медзакладу 26 021 пацієнт. Зазначається, що число тих, хто вилікувався, перевищує кількість виявлених нових випадків більш ніж на тисячу.

Тим часом про ще один рекорд заявили в Москві, де позитивні результати тестів на COVID-19 отримали 7 168 громадян. Таким чином загальний показник збільшився до 547 138. На апаратах швидкої вентиляції легень у московських лікарнях перебувають 419 хворих. Додамо, що нова недуга забрала життя ще 74 жителів російської столиці.

Загалом від початку пандемії SARS-CoV-2 "підхопили" 2 064 748 росіян. З них 35 778 — померли від ускладнень коронавірусу, тоді як ще 1 577 435 осіб виписалися з медзакладів. Вилікувалися 451 535 людей.

Раніше у Кемеровській області РФ медик інфікувався коронавірусом після щеплення першою частиною двохкомпонентної вакцини від COVID-19 "Супутник V". Це вже далеко не перший випадок зараження після вакцинації російським препаратом, однак влада вважає, що це просто збіг

Нагадаємо, цього тижня в Росії 53-річного жителя міста Мурине Ленінградської області вбили після конфлікту з пасажирами маршрутки, яким він зробив зауваження за відсутність захисної маски. 

Російська вакцина від COVID-19: що відомо – "Секретні матеріали"

Російська вакцина від COVID-19: що відомо – "Секретні матеріали"

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація