"Різко погіршилось самопочуття": голова Львівської обласної ради заразився коронавірусом

"Різко погіршилось самопочуття": голова Львівської обласної ради заразився коронавірусом

фото / Facebook Олександр Ганущин

Олександр Ганущин розповів, як почувається при COVID-19.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин підхопив коронавірусну інфекцію. Чиновник отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Про це сьогодні, 31 серпня, він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"В п’ятницю по обіді різко погіршилось самопочуття. Вирішив перестрахуватись і здав ПЛР тест. Результат розвіяв мої надії - "РНК вірусу SARS-CoV2 виявлено". Далі діяв по протоколу – сімейний лікар, антибіотики і самоізоляція", – розповів Олександр Ганущин.

За його словами, він попередив про свій діагноз усіх, з ким контактував упродовж останніх кількох днів.

"Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого перебігу подій був готовий. Зараз почуваю себе як при легкій простуді, яка добряче стомлює, наче 10 км підтюпцем чи з рюкзаком у горах", - зазначив голова облради.

Нагадаємо, коронавірусна інфекція поширюється Львівською областю стабільно високими темпами. Так, станом на ранок 31 серпня у Львові та на Львівщині уже 14510 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 807 ПЛР-тестів, з яких 154 – позитивний результат. Серед них – 78 мешканців Львова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація