Прощання з тещею Порошенка, життя якої забрав коронавірус: покійну відспівував Епіфаній (фото)

Прощання з Людмилою Переведенцевою відбулося у вузькому колі.

Сьогодні, 12 листопада, відбулося прощання із Людмилою Переведенцевою, тещею п’ятого президента України Петра Порошенка. Жінка померла від ускладнень коронавірусу.

Фотографії з церемонії прощання на своїй сторінці в Facebook опублікував Петро Порошенко.

"Дякую усім, хто прийшов попрощатися з Людмилою Миколаївною. Усім, хто разом із усією нашою родиною зараз молиться, щоб Господь прийняв її світлу душу у Царство Небесне. Вічна пам'ять...", - написав він.

Прощання з Людмилою Переведенцевою відбулося у вузькому колі. Відспівував покійну предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній.

Дякую усім, хто прийшов попрощатися з Людмилою Миколаївною. Усім, хто разом із усією нашою родиною зараз молиться, щоб Господь прийняв її світлу душу у Царство Небесне. Вічна пам'ять...

Опубликовано Петро Порошенко Четверг, 12 ноября 2020 г.

Нагадаємо, теща Петра Порошенка Людмила Переведенцева померла 10 листопада. Це вже третя втрата у родині експрезидента України за рік. 

"Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні — тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять... Дорогі наші батьки, молимо Бога за ваш спокій у Царстві Небесному, а нам хай дасть сил подолати невимовний біль розставання", — написав тоді Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Третя втрата за рік: від ускладнень коронавірусу померла теща Петра Порошенка

Третя втрата за рік: від ускладнень коронавірусу померла теща Петра Порошенка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація