"Приніс з роботи": речник Путіна Пєсков заразив коронавірусом дружину-фігуристку Навку

"Приніс з роботи": речник Путіна Пєсков заразив коронавірусом дружину-фігуристку Навку

Фото: Associated Press

Навка і Пєсков у лікарні.

Олімпійську чемпіонку з фігурного катання Тетяну Навку 12 травня ушпиталили до лікарні разом із чоловіком, речником російського президента Володимира Путіна Дмитром Пєсковим, який заразився новою коронавірусною інфекцією COVID-19. Спортсменка припускає, що чоловік інфікувався на роботі, після чого заразив і її.

Про це дружина прессекретаря Путіна повідомила у коментарі Daily Storm.

За її словами, вони з чоловіком перебувають під наглядом медиків і стан здоров'я подружжя задовільний. Утім, зі слів Навки, її самопочуття краще, аніж у Пєскова. 

"У мене нормалізувалося все: і кров, і температури немає. Кажуть, що жінки переносять це легше, напевно це правда. Дмитро Сергійович теж під контролем, із ним все в порядку. Лікуємося", - розповіла вона.

Російська фігуристка зазначила, що до лікарні вони з чоловіком лягли, щоб не заразити інших членів сім'ї. Навка заявила, що першим інфікувався саме Пєсков. І вона припустила, що речник Путіна міг заразитися на роботі, але від кого саме, не знає.

"Вся сім'я сиділа на суворій ізоляції. Мій чоловік працював. У зв'язку з цим є тільки одна теза, що, швидше за все, це від нього, оскільки він перший захворів. Він приніс з роботи", - заявила Навка.

Зазначимо, що у коментарі ТАСС інфікований Дмитро Пєсков заявив, що не спілкувався особисто з Володимиром Путіним понад місяць.

"Понад місяць (назад - ред.)", - відповів він на запитання, коли востаннє особисто контактував з президентом РФ.

Нагадаємо, прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков 12 травня заявив, що заразився коронавірусом. Наразі він перебуває у лікарні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація