Правила сексу на карантині: як не заразитися коронавірусом під час близькості

Правила сексу на карантині: як не заразитися коронавірусом під час близькості

Фото: unsplash.com

Сексологи кажуть, що під час вірусу кохатися треба перебірливо.

Головна лікарка Канади зробила неочікувану заяву: через секс зростає захворюваність на коронавірус, і розповіла про те, як займатися сексом під час пандемії. Особлива увага відводиться випадковим зв'язкам. За її словами, треба спочатку пересвідчитися, що людина, з якою ви знайомитеся, не має симптомів COVID-19, також використовувати пози, де партнери не дихають один на одного, і взагалі — краще робити це дистанційно.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Випадкова зустріч Діани і Дмитра саме під час пандемії переросла у заручини.

"Секс — це найкращий спосіб зміцнення свого імунітету", — говорить Дмитро.

Пара поводилася всупереч лікарським застереженням: ані довідки про тест, ані маски. Певні, якщо вірус є, то дистанція під час близькості не допоможе.

"Процес передачі все одно відбудеться, іце не залежить від того, більше на 10 сантиметрів, чи менше, і в яких позах", — переконаний Дмитро.

Зміни вподобань під час пандемії помітили в магазинах для дорослих. Кажуть, пари нині активніше розкуповують інтимні пристрої, які працюють дистанційно.

"У вас є іграшка чоловіча, у неї іграшка — жіноча, тож ви можете у застосунку "Конект" конектитись, і у  вас буде секс", — говорить власник сексшопу Тарас.

Тобто, чоловік чи жінка можуть керувати пультиком від вашої іграшки навіть у себе вдома на карантині.

Частіше мити руки, кажуть у сексшопі, радили вусім ще до коронавірусу. У сексі без гігієни — ніяк.

Стаття канадійської лікарки про близькість на карантині миттєво розлетілася соцмережами. Хтось із цих порад глузує, а деякі видання навіть нагадують пози для мінімального контакту облич. А ще під час випадкових зустрічей варто бути лише в масці й не вживати алкоголю, щоби вчасно розгледіти симптоми хвороби.

Українські сексологи погоджуються з канадійкою, що під час вірусу кохатися треба перебірливо. Однак відзначають, що до них більше звертаються пари, які застрягли разом на карантині. У них проблем часом більше, ніж у випадкових знайомих.

Таким клієнтам вони прописують терпіння, увагу до партнера й урізноманітнення проявів стосунків. 22-річна Діана каже: перевірила на собі. Це найдієвіші способи зберегти пристрасть.

Правила інтиму під час пандемії: як поводяться у карантинному сексі українці

Правила інтиму під час пандемії: як поводяться у карантинному сексі українці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація