Пожежа в Олександрівській лікарні: поліція шукає винних

Пожежа в Олександрівській лікарні: поліція шукає винних

Фото: УНІАН

Правоохоронці шукають причетних до пожежі у медзакладі, де лікують коронавірусних хворих.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження через пожежу в Олександрівській клінічній лікарні Києва. Подію кваліфікували як умисне пошкодження майна Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

"За фактом пожежі, що виникла у приміщенні одного з корпусів Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна)", - йдеться у повідомленні.

Так, увечері 25 травня 2020 року по Печерського управління поліції надійшло повідомлення про виникнення пожежі на 5 поверсі одного з медичних корпусів Олександрівської клінічної лікарні Києва на вулиці Шовковична, 39/1.

"Наразі під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 працівниками Печерського управління поліції, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вказаного правопорушення", - додали у пресслужбі. 

Раніше головна лікарка медзакладу Людмила Антоненко заявила, що причиною пожежі в Олександрівській клінічній лікарні Києва є умисний підпал

Нагадаємо, що пожежу у підсобному приміщені на шостому поверсі шостого корпусу медзакладу загасили 25 травня о 18:56. З приміщення евакуювали 15 осіб. Жертв та постраждалих не було.  

Олександрівська клінічна лікарня є опорною для хворих на новий тип коронавірусу COVID-19. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація