Попри "червону" зону карантину, в Івано-Франківську запрацюють дитячі садки

Попри "червону" зону карантину, в Івано-Франківську запрацюють дитячі садки

Фото: УНІАН

Школи працюватимуть дистанційно.

Від понеділка, 14 вересня, в Івано-Франківську, який знову внесли до "червоної "зони карантину, запрацюють дитячі садки.

Про це у Facebook повідомив міський голова Руслан Марцінків.

За його словами, дитсадки у місті відкриватимуть поетапно. "Відвідування дошкільного закладу не обов'язкове, а ухвалюється зваженим рішенням батьків", — наголосив мер і додав, що вони орієнтувалися на досвід Тернополя.

Запрацюють в Івано-Франківську і школи, але через "подовження" жорсткого карантину, учні перейдуть на дистанційну форму навчання

"Показники захворюваності у місті покращуються: спостерігається хороша тенденція до зменшення числа хворих. Але, на жаль, Івано-Франківськ досі у "червоній зоні", — зауважив Руслан Марцінків.

Як повідомлялося, 10 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Від понеділка, 14 вересня, почне діяти нове епідемічне зонування. Воно встановлюється на 14 днів. Зокрема, на Прикарпатті суворі обмеження будуть діяти в Івано-Франківську, Коломиї, Калуші, Косівському та Тисменицькому районах.

Столиця у "помаранчевій" зоні: що знову забороняється

Столиця у "помаранчевій" зоні: що знову забороняється

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація