Пом'якшення карантину в Києві: Степанов розповів, чи варто киянам чекати на послаблення

Пом'якшення карантину в Києві: Степанов розповів, чи варто киянам чекати на послаблення

Фото: УНІАН

Оскільки рівень захворюваності у межах норми, столиця може розраховувати на перехід на другий етап пом'якшення карантину.

Рівень захворюваності в Києві за добу змінився. Тепер столиця готова до переходу на другий етап пом'якшення карантину.

Про це написав у Facebook міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Повідомляється, що наразі рівень захворюваності в Києві становить 11,7 на 100 тисяч населення, у той час, як норма складає 12. 

"Гарна новина для киян. Нещодавно мені надійшли нові дані щодо показників готовності регіонів до послаблень карантину", – зазначив очільник МОЗ.

Проте він зазначив, що рішення про чергове послаблення ухвалюватиме міська комісія ТЕБ та НС.

‼️Гарна новина для киян. Нещодавно мені надійшли нові дані щодо показників готовності регіонів до послаблень карантину....

Опубліковано Максим Степанов Субота, 23 травня 2020 р.

Повідомляється, що 22 травня заступник голови МОЗ Віктор Ляшко мав зустріч з київським Метрополітеном.

"Працівники відповідально поставились до організації безпечного перевезення під час епідемії коронавірусу. Вони розробили дистанційні розмітки, закупили термометри та захисні щитки для співробітників, а також забезпечили станції  інформаційними матеріалами та відеороликами про COVID-19", – йдеться в повідомленні.

Таблиця показників для послаблення протиепідемічних заходів оновлюватиметься кожного дня. Інформацію пр оце можна знайти на офіційному сайті відомства.

Раніше повідомлялося, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що рівень захворюваності в Києві – 15 людей на 100 тисяч населення, а отже столиця не готова до пом'якшення карантину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація