Перший тиждень без локдауну вихідного дня: не всім кафе і ресторанам вдалося відновитися

Дата публікації
Перегляди
4059
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Перший тиждень без локдауну вихідного дня: не всім кафе і ресторанам вдалося відновитися

Фото: УНІАН

Обмеження на вихідних були запроваджені у період від 14 до 30 листопада.

Згідно з даним сервісу автоматизації закладів харчування, за перший тиждень без локдауну вихідного дня не всім закладам громадського харчування вдалося відновитися. 

Про це розповіли в ефірі Сніданку з 1+1.

Зазначається, що наразі виторг ресторанів складає 93% від того, який був до запровадження карантину вихідного дня. Через локдаун вихідного дня ресторани втратили в середньому 11% від тижневого обігу. Якщо ж рахувати обіг винятково за вихідні, то кафе та ресторани втрачали до третини прибутку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що від карантину вихідного дня найбільше постраждали ресторани, оскільки основна частина виручки закладів харчування припадає саме на вікенд. Вони втратили в середньому близько 40% від свого тижневого обігу. Трохи менше карантин вихідного дня вплинув на бари, піцерії та кальянні. Найменших втрат зазнали фастфуди. 

За ці вихідні ресторани втратили майже третину доходу — Економічні новини

За ці вихідні ресторани втратили майже третину доходу — Економічні новини
Наступна публікація