"Перехворіє кожен": у Коломиї коронавірусом заразилися міський голова та його заступник

"Перехворіє кожен": у Коломиї коронавірусом заразилися міський голова та його заступник

Фото: УНІАН

У мера перебіг хвороби - безсимптомний.

В Івано-Франківській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили у міського голови Коломиї та в одного з його заступників.

Про це мер Ігор Слюзар розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні отримав результат ПЛР-тесту (методом полімеразної ланцюгової реакції - ред.). У мене виявили COVID-19. Жодних симптомів наразі. Самопочуття добре, - розповів посадовець. - Ми з сім'ями йдемо на самоізоляцію на два тижні".

Він зазначив, що тест на коронавірус здадуть також і найближчі контактні особи.

"Треба визнати, рано чи пізно кожному доведеться перехворіти на COVID-19, звісна річ, хотілося б, відтягнути цей момент до часу, коли будуть вакцини і спеціальні ліки", - додав Слюзар.

Нагадаємо, що через "тривожні цифри" в Івано-Франківську міські лікарні не прийматимуть хворих на COVID-19. Пацієнтів направлятимуть в обласну інфекційну лікарню та лікарню у Калуші.

Сьогодні отримав результат ПЛР-тесту. У мене виявили COVID19. Жодних симптомів наразі. Самопочуття добре. У одного із...

Опубліковано Слюзар Ігор Четвер, 2 липня 2020 р.

Як повідомлялося, у Черкасах від ускладнень коронавірусу помер 52-річний хірург й завідувач хірургічного відділення поліклініки Олег Гайда. Його старший брат, керівник військового шпиталю у Львові, пішов із життя кілька тижнів тому. З діагнозом коронавірус у лікарні Черкас залишається дружина Олега, вона у тяжкому стані.

Коронавірус забрав обох: помер хірург з Черкас, який на два тижні пережив свого брата

Коронавірус забрав обох: помер хірург з Черкас, який на два тижні пережив свого брата

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація