Пандемія коронавірусу: в Індії фіксують різке зростання захворюваності COVID-19

Пандемія коронавірусу: в  Індії фіксують різке зростання захворюваності COVID-19

Фото: Associated Press

За добу виявили 5242 нових хворих на COVID-19.

За минулу добу в Індії зафіксувала найбільший одноденний сплеск випадків зараження коронавірусом.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я та сім'ї Індії, пише Associated Press.

За добу виявили 5242 нових хворих на COVID-19. За останні 24 години хвороба забрала життя 157 осіб. Таким чином в країні фіксують найбільшу кількість інфікувань у всій Азії - це майже 96 тисяч. В Індії трохи більше трьох тисяч летальних випадків. 

Різке зростання інфікувань COVID-19 пояснюється тим, що робітники-мігранти почали повертатися додому після втрати роботи в центрах населення Індії.

Слід зауважити, що у неділю федеральний уряд Індії подовжив загальнодержавне закриття до 31 травня. Разом з цим було пом'якшено деякі обмеження для відновлення економічної активності. Зокрема, ресторанам буде дозволено працювати для обслуговування клієнтів на винесення. Крім того, дозволено проводити заходи в спортивних комплексах і на стадіонах - однак без глядачів. 

Як повідомлялося, на початку цього місяця Індія почала поступово зменшувати обмеження для відновлення економічної діяльності. Зокрема, було дозволено відкритися магазинам, а також відновити виробництво та фермерство . Крім того, були відкриті кордони між штатами. 

У Кенії вирішили піднімати настрій медпрацівників уроками танців

У Кенії вирішили піднімати настрій медпрацівників уроками танців

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація