Новобраний мер Конотопа помер від коронавірусу

Новобраний мер Конотопа помер від коронавірусу

У Олександра Лугового виникнули ускладнення COVID-19.

Мер Конотопа Олександр Луговий помер від ускладнень коронавірусу. Про це стало відомо сьогодні, 16 листопада.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Ігор Молоток. 

"Пішов з життя новообраний міський голова Конотопа Олександр Луговий. Страшна звістка і велика втрата. Він переміг на виборах і відчайдушно боровся за життя з підступною хворобою. Здавалось, що найстрашніше вже позаду, але це було не так… Вічна пам'ять і вічний спокій… Співчуття рідним і близьким. Витримки і єдності громаді Конотопа, яка обрала шлях змін та розвитку", - написав Ігор Молоток. 

Пішов з життя новообраний міський голова Конотопа Олександр Луговий. Страшна звістка і велика втрата. Він переміг на...

Опубликовано Ігором Молотком Воскресенье, 15 ноября 2020 г.

Олександр Луговий захворів до виборів, з ускладненнями COVID-19 потрапив до лікарні. 31 жовтня новообраний мер Конотопа писав у Facebook, що стан його здоров'я стабілізувався.

"Друзі! Стан мого здоров’я стабілізувався і вже наступного тижня я планую повернутися до Конотопу. Дякую всім за довіру і підтримку. Ціную кожного. Передвиборчий процес-2020 був нелегкий для мене в зв’язку з хворобою, але дякувати Богу, все минулося. Попереду чимало роботи. До зустрічі на рідній Конотопщині. Все буде добре", - написав Олександр Луговий. 

Друзі! Стан мого здоров’я стабілізувався і вже наступного тижня я планую повернутися в Конотоп. Дякую всім за довіру і...

Опубликовано Олександром Луговьим Суббота, 31 октября 2020 г.

Нагадаємо, 28 жовтня від ускладнень коронавірусу помер чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук. А 29 жовтня COVID-19 забрав життя міського голови Новгород-Сіверського (Чернігівська область) Олега Бондаренка.

Від COVID-19 помер мер Борисполя

Від COVID-19 помер мер Борисполя

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація