"Новий вірус оголосив нам біоатаку": лікар із Закарпаття, який інфікувався COVID-19, записав відеозвернення

"Новий вірус оголосив нам біоатаку": лікар із Закарпаття, який інфікувався COVID-19, записав відеозвернення

скріншот з відео

Зараз медик бореться з недугою.

Директор Закарпатського протипухлинного центру Андрій Русин захворів на коронавірус. Медик перебуває на лікуванні у Центрі легеневих хвороб в Ужгороді. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, записавши відеозвернення.

"Всі ліки надаються безкоштовно, персонал працює дуже злагоджено, надають допомогу у повному обсязі. Я другий день без температури. Думаю, скоро буду виписаний", – повідомив Андрій Русин.

Також лікар звернувся до українців, які не вірять в існування COVID-19 і легковажно ставляться до цієї недуги.

"Хочу звернутися до людей, які кажуть, що це фейк, відмивання коштів. Що ми маємо? Новий нікому не зрозумілий вірус оголосив нам війну, біоатаку. Немає значення, лабораторний він чи ні.  Вірус – смертельно небезпечний. У світі вже понад півмільйон людей померли.  Ефективних ліків немає. І люди, які говорять, що непотрібно носити маски, це люди – із заниженим інтелектом. Ви маєте розуміти: тільки засоби захисту допоможуть. Маска носиться не для того, щоби захистити себе від вірусу, а для того, аби захистити інших, якщо у вас вірус", – зазначив медик.

 

Усім хто досі не вірить в короновірус!

Усім хто досі не вірить в коронавірус - подивіться це відео, яке записав Андрій Русин, директор Закарпатського протипухлинного центру.

Опубліковано Made in Uzhhorod Пʼятниця, 10 липня 2020 р.

 

Нагадаємо, хворі на коронавірус пацієнти розповіли про самопочуття та лікування у медзакладах Львова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація