"Небезпека не минула": у Донецькій області розповіли про 15 нових випадків коронавірусу

"Небезпека не минула": у Донецькій області розповіли про 15 нових випадків коронавірусу

Фото: Фотограф Максим Козменко

Четверо інфікованих нещодавно повернулися з Росії.

У середу, 13 травня, у Донецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили у 15 людей.

Четверо інфікованих нещодавно повернулися з Росії, тоді як ще один хворий є медичним працівником. Про це повідомив очільник Донецької області Павло Кириленко.

Загалом, найбільше нових випадків зараження, а саме 11, зафіксували у Маріуполі. Ще двоє людей захворіли у Слов'янську, а також по одному інфікованому виявили у Мар'їнському районі та Черкаській ОТГ.

"Три нові маріупольські пацієнти - з кола контактних осіб, яким раніше діагностували наявність вірусу. По решті випадків інформація ще обробляється, - зазначив посадовець. - Попри пом'якшення карантину, не нехтуйте правилами власної безпеки і особистої гігієни. Небезпека не минула".

Від початку спалаху на Донеччині нову коронавірусну інфекцію підхопили 117 людей. З них 34 пацієнти вже одужали та виписалися з медзакладів, тоді як троє померли від ускладнень нової хвороби. Зокрема, 4 травня в Донецькій області підтвердили дві смерті від коронавірусу.

Нагадаємо, що 11 травня на Донеччині не зафіксували жодного нового випадку COVID-19. 

15 нових випадків коронавірусної хвороби лабораторно підтверджено на Донеччині протягом цієї доби: 11 у Маріуполі, 2 у...

Опубліковано Павлом Кириленком Середа, 13 травня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація