"Найдорожча повія США" подала до суду, бо карантин залишив її без роботи

До пандемії Еліс Літтл заробляла близько мільйона доларів на рік.

На тлі запровадженого для боротьби з пандемією COVID-19 карантину американка Еліс Літтл, яка називає себе "найдорожчою секс-працівницею в США", подала до суду на владу штату Невада через відсутність роботи. 

Про це повідомляє New York Post.

Зазначається, що 30-річну Еліс обурило рішення губернатора Стіва Сайсолака, яким він виключив публічні будинки з переліку закладів, які змогли відновити роботу на тлі пом'якшення обмежень у травні. Вона назвала дії посадовця "відвертою дискримінацією легальних секс-працівників Невади".

Уродженка Ірландії зі 106 тисячами підписників в Instagram працювала у борделі Moonlite BunnyRanch, який зачинився у березні цього року після запровадження локдауну в штаті. До пандемії, за даними видання IrishCentral, що Літтл заробляла близько мільйона доларів на рік.

У позові, який повія подала до суду 30 жовтня, стверджується, що через локдаун місцеві працівники секс-бізнесу зазнали фінансових труднощів. Зазначається, що Невада є єдиним штатом із легалізованою проституцією. 

Літтл також створила сторінку на порталі для збору коштів GoFundMe, де звинуватила губернатора штату Невада у "несправедливому закритті борделів" на тлі відкриття інших закладів, зокрема масажних кабінетів та салонів краси. Їй вже вдалося зібрати понад вісім тисяч доларів на підтримку свого позову.

Тим часом секс-працівниця намагається підробляти в маркетингу, а також проводить інтимні зустрічі в онлайні. 

Раніше у Брюсселі вирішили заборонити проституцію, щоб уповільнити поширення коронавірусу в місті.

У кварталі "червоних ліхтарів" секс-працівникам радять уникати поцілунків з клієнтами

У кварталі "червоних ліхтарів" секс-працівникам радять уникати поцілунків з клієнтами

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація