Найбільш високооплачуваний актор світу Двейн Джонсон розповів, як переміг коронавірус

Найбільш високооплачуваний актор світу Двейн Джонсон розповів, як переміг коронавірус

Фото: Associated Press

За словами актора, коронавірус став одним із найважчих випробувань для його сім'ї.

Американський актор, продюсер і рестлер Двейн "Скеля" Джонсон, якого вже другий рік поспіль визнають найбільш високооплачуваним актором року, заявив, що разом із сім'єю переміг COVID-19.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Джонсон, разом із дружиною Лорен Гашан та двома донечками 2 і 4 років, отримав позитивний результат тесту на коронавірус близько трьох тижнів тому.

За словами актора, у дітей перебіг захворювання був легким, тоді як йому із Лорен у боротьбі з недугою виявилося непросто. 

"Я можу сказати вам, що це було одне з найважчих впиробувань, яке нам доводилося переживати в сім'ї, - розповів Двейн. - Я щасливий розповісти, що із нашою сім'єю все гаразд. Ми вже на іншому боці і більше не заразні".

Актор вважає, що міг заразитися від близьких друзів, а тому закликає інших бути обережними під час зустрічей із рідними. Двейн порадив носити маски та здавати тест на COVID-19, перш ніж контактувати з іншими.  

Нагадаємо, іспанський актор та продюсер Антоніо Бандерас оригінально сповістив, що одужав від коронавірусу. У своєму фотоблогу він розмістив чорно-білий знімок, на якому зобразив, як експресивно жене хворобу геть. 

Раніше українське подружжя Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли своїм фанам про перебіг захворювання на коронавірус. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація