На Буковині зафіксували ще понад чотири десятки випадків коронавірусу, серед яких смертельний

На Буковині зафіксували ще понад чотири десятки випадків коронавірусу, серед яких смертельний

Фото: Associated Press

Також від нової коронавірусної інфекції одужали ще 18 пацієнтів.

Увечері неділі, 14 червня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 43 людей.

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 376 нових зразків, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

Також від нової коронавірусної інфекції одужали ще 18 пацієнтів. "Вони двічі отримали негативний результат тестів", - зазначив посадовець.

Водночас за даними Чернівецької ОДА від 14 червня, від ускладнень COVID-19 померла 68-річна чернівчанка, яка мала важку двобічну пневмонію та супутні захворювання, зокрема комбіновану ревматичну ваду серця. Також раніше вона перенесла операцію з приводу раку молочної залози. 

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 3 964 людини. Серед них 164 пацієнти померли від ускладнень захворювання, тоді як 1 253 - одужали

Як повідомлялося, в Україні станом на 14 червня перейти на наступний етап послаблення карантину не готові 10 областей та столиця. Всі вони не відповідають вимозі інцидентності.

Так, кількості нових випадків захворювання на COVID-19 за останні сім днів, де показник повинен бути менше 12 на 100 тисяч осіб, не відповідають Київ, Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька і Чернігівська області. 

На Буковині сьогодні, 14 червня, офіційно підтверджено ще 43 випадки зараження коронавірусом. Усього лабораторний центр...

Опубліковано Сергій Осачук Неділя, 14 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація