На Буковині новим коронавірусом заразилися ще 28 людей, тоді як недуга забрала чергове життя

На Буковині новим коронавірусом заразилися ще 28 людей, тоді як недуга забрала чергове життя

Фото: Фотограф Максим Козменко

Водночас від інфекції одужав ще 21 буковинець.

Увечері вівторка, 9 червня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 28 людей.

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 287 нових зразків, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

Також від нової коронавірусної інфекції одужав ще 21 буковинець. "Число нових випадків усе ж переважує", - зазначив посадовець.

Водночас за даними Чернівецької ОДА від 9 червня, в області померла хвора на COVID-19 81-річна чернівчанка, яка мала двобічну пневмонію та супутні захворювання: гіпертонію, кардіосклероз і важке порушення серцевого ритму.

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 3 757 людей. Серед них 161 пацієнт помер від ускладнень захворювання, тоді як 1 171 - одужав

Через високий рівень інцидентності Київ та ще сім областей, серед яких Чернівецька, все ще не готові до послаблення карантину. 

Як повідомлялося, у Чернівецькій області почалося тестування методом імуно-ферментного аналізу (ІФА) на виявлення антитіл до нового COVID-19. За результатами, виявилося, що майже кожен п’ятий, хто здав аналіз, має антитіла до коронавірусу, тобто перехворів недугою.  

21 буковинець одужав сьогодні від коронавірусу. Але число нових випадків усе ж переважує – 28 позитивних тестів....

Опубліковано Сергій Осачук Вівторок, 9 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація