На авіаносець США "Теодор Рузвельт" повернувся коронавірус, зафіксовано нові випадки хвороби

На авіаносець США "Теодор Рузвельт" повернувся коронавірус, зафіксовано нові випадки хвороби

Фото: Associated Press

Моряки самі поінформували про симптоми, що з'явилися.

На борту авіаносця USS "Теодор Рузвельт" (USS Theodore Roosevelt), де навесні був зафіксований сильний спалах коронавірусу, зареєстровані два нових випадки зараження COVID-19.

Про це повідомляє в п'ятницю, 16 жовтня, американське видання The Hill.

"Моряки самі поінформували про симптоми, що з'явилися, негайно отримали необхідну медичну допомогу і були перевезені з корабля в ізолятор", - заявив спікер ВМС Зак Гаррелл.

За словами Гаррелла, на авіаносці неухильно застосовуються всі заходи з мінімізації наслідків (спалаху коронавірусу) відповідно до розпоряджень Центру з контролю і профілактики захворювань і ВМС, щоб захистити здоров'я моряків і зупинити поширення вірусу.

Він наголосив, що командування чітко застосовує систему відстеження людей, які можуть бути потенційно заражені COVID-19.

Нагадаємо, що наприкінці березня авіаносець "Теодор Рузвельт" в екстреному порядку направлений на базу на острові Гуам у західній частині Тихого океану через спалах коронавірусу на борту. Тоді серед членів команди авіаносця, що складається з 4,8 тис. моряків, було виявлено понад 1,1 тис. випадків захворювання коронавірусом. 

Своєю чергою, корабель USS Kidd став другим у американських ВМС, який зазнав спалаху коронавірусу, коли перебував у морі. 

Карантин стає жорсткішим: у світі готуються до другої хвилі коронавірусу

Карантин стає жорсткішим: у світі готуються до другої хвилі коронавірусу

Повʼязані теми:

Наступна публікація