Міністр охорони здоров'я Степанов заразився коронавірусом

Міністр охорони здоров'я Степанов заразився коронавірусом

Фото: УНІАН

Чиновник перебуває на самоізоляції.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов отримав позитивний тест на новий коронавірус COVID-19. Нині він перебуває на самоізоляції вдома. Він продовжує працювати дистанційно, проводитиме щоденні брифінги щодо ситуації з коронавірусом в Україні.

"Це незвичний формат та незвичне місце для мого звернення. Я записую його з дому, бо попри обережність і дотримання всіх правил безпеки, я отримав сьогодні позитивний тест на на COVID-19. Буду перебувати на самоізоляції вдома, працювати в звичайному режимі, але дистанційно", — зазначив Степанов.

Міністр закликав українців дотримуватися карантинних правил.

“Закликаю вас, шановні українці, дотримуватися всіх карантинних правил та не відвідувати місця з масовим скупченням людей. Бережіть себе та своїх близьких. До зустрічі на брифінгу в понеділок та будьте здорові”, — сказав очільник МОЗ.

Друзі, попри обережність і дотримання всіх правил безпеки сьогодні, на жаль, отримав позитивний тест на COVID-19.

Друзі, попри обережність і дотримання всіх правил безпеки сьогодні, на жаль, отримав позитивний тест на COVID-19. Зараз перебуваю на самоізоляції, вдома. Працюватиму дистанційно, щоденні брифінги проводитиму звідси ж. Закликаю всіх: не відвідувати місця скупчення людей та дотримуватись карантинних вимог. Будь ласка, бережіть себе та своїх рідних.

Опубліковано Максим Степанов Субота, 14 листопада 2020 р.

Нагадаємо, коронавірусом інфікувалися також президент України Володимир Зеленський, керівник Адміністрації президента Андрій Єрмак, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, перший заступник спікера парламенту Руслан Стефанчук.

Коронавірусна пандемія: Європа вдається до нових обмежень, аби зупинити COVID-19

Коронавірусна пандемія: Європа вдається до нових обмежень, аби зупинити COVID-19

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація