"Ми вживатимемо відповідні заходи": Степанов розповів, як уряд реагує на коронавірусні антирекорди

"Ми вживатимемо відповідні заходи": Степанов розповів, як уряд реагує на коронавірусні антирекорди

Ілюстративне фото / Фото: УНІАН

Очільник МОЗ прокоментував різкий ріст кількості інфікованих.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що уряд вже відреагував на нові коронавірусні антирекорди та надалі "вживатиме заходи".

Про це він заявив під час брифінгу 13 червня.

"Ми будемо приймати відповідні міри. Сьогодні в нас буде проводитися комісія ТЕБ і НС. Для того щоб подивитися, що у нас відбувається в кожному регіоні, щоб комісії регіональні, в яких погіршилася епідеміологічна ситуація та збільшилася кількість хворих, провели відповідні заходи", - сказав міністр.

Степанов додав, що на засіданні уряду 12 червня вирішили змінити постанову, яка регулює карантин з огляду на новий спалах коронавірусу. Рішення стосувалися обмеження діяльності кінотеатрів. Їх вирішили не відкривати, щоб зменшити поширення коронавірусу. Було скасовано проведення пробного ЗНО, яке передбачалося 15 червня цього року

Також рішення уряду передбачає,  що іноземці не можуть перетинати держкордон без поліса страхування. На обсервацію відправлятимуть лише громадян країн, де ситуація з коронавірусом гірша, ніж в Україні.

Нагадаємо, в Україні 13 червня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 30 506. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла до 753.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація