Масове інфікування коронавірусом у "Карпатах": хворі лікуються амбулаторно

Масове інфікування коронавірусом у "Карпатах": хворі лікуються амбулаторно

Фото: ФК Карпати

Наразі в клубі майже 30 інфікованих.

У футбольному клубі "Карпати" збільшилася кількість підтверджених випадків коронавірусу. Усі інфіковані лікуються амбулаторно.

Про це йдеться у ТСН. Ранок.

Наразі в клубі майже 30 інфікованих. Про перших недужих стало відомо тиждень тому, коли троє гравців отримали позитивні ПЛР-тести. Тоді матч Карпати-Маріуполь скасували.

Напередодні команді провели повторні аналізи і недужих вже майже три десятки - це футболісти та працівники клубу. Про це ТСН повідомив виконавчий директор зелено-білих Ростислав Ящишин. Він каже, що згідно рекомендацій МОЗ, два тижні перевіряли команду. Перших трьох хворих одразу ізолювали. Також відомо, що усі інфіковані лікуються амбулаторно, у них фактично безсимптомний перебіг недуги.

"Команда вся і весь клуб пішов на двотижневий карантин, відповідно до рекомендацій, які нам були надані. Перебувають під контролем медиків. Зараз будемо більше піклуватися про їхнє здоров'я, аніж думати про футбол. Ніхто не в лікарні, жодних ознак, які би могли на око розрізнити хворобу, немає. Всі проходили температурний скринінг перед початком тренувань. Якби в когось була температура підвищена, то ясно що він би з командою не тренувався", - каже виконавчий директор ФК "Карпати" Ростислав Ящишин.

Як повідомлялося, матчі 25-го туру УПЛ "Ворскла" - "Карпати" та 26-го "Карпати" - "Дніпро-1" не відбудуться. Таке рішення ухвалила Дирекція української Прем’єр-ліги, офіційно повідомивши про 25 позитивних тестів на коронавірус у гравців та персоналу львівського клубу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація